Hondentrimsalon Shafir
Waar uw hond voorop staat
 

Over

Mijn naam is Debora Stolvoort. In 2014 ben ik begonnen aan de Dierentrimopleiding aan AOC de Groene Welle te Zwolle. Tijdens deze opleiding heb ik niet alleen geleerd over de vachtverzorging van de hond, maar ook over gedrag, de anatomie en huisvesting. 


De opleiding duurde drie jaar, waarbij ik bij veel verschillende trimsalons stage heb gelopen. Van deze stages heb ik veel kunnen leren en gezien welke methode het beste bij mij past. 


Er waren veel verschillende leermomenten in de opleiding. Ik ben naar verschillende hondenshows geweest om zoveel mogelijk rassenkennis op te doen. Ook heb ik de mogelijkheid gekregen om een cursus te volgen voor kynologisch instructeur, hierdoor is het zien van signalen van de hond nog duidelijker voor mij. Tijdens de opleiding ben ik ook naar verschillende vak-dagen geweest. Op deze dagen leer je meer over het trim-vak en worden de nieuwste producten gepromoot. 


Na drie jaar heb ik de opleiding afgerond en vanaf dat moment kan ik mij een gediplomeerde hondentrimster noemen.


Zoals mijn slogan zegt, uw hond staat voorop. In de trimsalon kijk ik naar de hond en wat deze aan kan. Rust, kalmte en liefde staan voorop. Vanuit dit punt ga ik met uw hond aan de slag.